Werkervaring

Werkervaring
Skills

Ik ben van nature een prestatiegericht persoon, waarbij ik mij tevens graag richt op het inspireren, ontwikkelen en meenemen van betrokken personen en bedrijven. Het vormen van een visie en het in kaart brengen van bijbehorende kansen en mogelijkheden ligt hieraan ten grondslag, waarbij ik tevens graag zorg voor overzicht en structuur om de gestelde doelen ook daadwerkelijk te realiseren.

 Mijn interesses gaan uit naar het optimaliseren van de bedrijfsvoering, het versterken van de klantinteractie en de merkbeleving en het verzorgen van lezingen, trainingen en opleidingen.

Business Innovator
SenseWorld2016-heden

Verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van de verschillende bedrijfsonderdelen van de Fluvialis Groep en de opstart en doorontwikkeling van twee nieuwe bedrijfsonderdelen. Hierbij leidinggevend aan een team van 6 personen. Daarnaast inhoudelijk verantwoordelijk voor de werving en uitvoering van strategische projecten en opleidingstrajecten en het verzorgen van lezingen en congressen.

          Strategische projecten: NSO, Koninklijke Nederlandse Drogisterij Bond, Schiphol Group, Voerman International, LibrisBlz, RDC, Gemeente Nieuwegein, Gemeente Amersfoort en Klépierre.

Opleidingstrajecten: Boekondernemer van de Toekomstprogramma (ca. 350 deelnemers), De Toekomst van de Makelaardij (ca. 200 deelnemers) en diverse in company opleidingen.

Project manager
SenseWorld2012-2016

Verantwoordelijk voor het management van strategische projecten voor opdrachtgevers als Waterdrinker, de Koninklijke Boekverkopersbond en Corio.

Docent Wiskunde
Coenecoop College Waddinxveen & Christelijk College de Populier2009-2019

Als docent actief bij alle leerjaren van het vmbo, havo en vwo. Daarnaast specifieke begeleiding gegeven aan techniek projecten,  profiel werkstuk trajecten en vaardigheidstrainingen op het gebied van computer vaardigheden.

Nevenactiviteiten
Bestuurslid Technische Zaken
VTC Woerden2014 – heden

Als docent actief bij alle leerjaren van het vmbo, havo en vwo. Daarnaast specifieke begeleiding gegeven aan techniek projecten,  profiel werkstuk trajecten en vaardigheidstrainingen op het gebied van computer vaardigheden.

Volleybal Trainer / Coach
VTC Woerden2005 – heden

Ruime ervaring in het begeleiden, trainen & coachen van zowel jeugd als senioren teams. Onder andere uitgekomen in de Top A jeugd en Nationale competitie. In het bezit van het diploma VT3.

Event organisatie
VTC Woerden2008 – heden

Belangrijk onderdeel in de binding van de leden met de vereniging zijn verscheidene jaarlijkse evenementen, waaronder een jaarlijks Beachvolleybal toernooi en een Jeugdkamp waar meer dan 80% van de jeugd bij aanwezig is.

Opleidingen en cursussen
Bedrijfshulpverlener
BHV Nederland2018
Sociale hygiëne
Stichting Horeca Onderwijs2018
Executive coaching
Acquis & Buro Neen2015
Servant Leadership Executive course
Greenleaf Center Europe2015
Certified Experience Professional
European Centre for the Experience2013
Master Design for Interaction
TU Delft2010 – 2012

Specialisatie: Retail

Industrieel Ontwerpen
TU Delft2007 – 2010

– Bachelor behaald in juli 2010
– Propedeuse behaald in juli 2008

Minor Wiskunde Educatie
TU Delft2009 – 2010

Certificaat behaald in oktober 2010

Voortgezet Wetenschappelijk Onderwijs
Kalsbeek College Woerden2001 – 2007

Profiel: Natuur & Techniek.
Keuzevakken: Economie & Biologie.